Bonus voor nieuwe beleggers bij Centraal Beheer (€65) en ABN AMRO (€75)

Bonus voor nieuwe beleggers bij Centraal Beheer (€65) en ABN AMRO (€75)

Was je toevallig al van plan om een beleggingsrekening te openen bij Centraal Beheer of ABN AMRO, of vind je het gewoon leuk om financieel te profiteren van promotie-acties? Grijp dan nu je kans. Beide partijen bieden namelijk een mooie bonus voor nieuwe beleggers.

De actie van Centraal Beheer

De actie van Centraal Beheer loopt al even, maar is nog geldig voor iedereen die zich vóór 29 januari aanmeldt voor een beleggingsrekening, en voor deze datum minimaal €500 inlegt in een product naar keuze.

Wanneer je de inleg minimaal 4 maanden laat staan, krijg je de bonus van €65 op de beleggingsrekening gestort. Na het storten van de bonus kun je de beleggersrekening eventueel meteen weer sluiten en de opbrengst overmaken naar je eigen bank. Centraal Beheer hoopt natuurlijk dat je dankzij deze actie besluit om bij hen te blijven beleggen.

Ben je van plan slechts korte tijd bij Centraal Beheer te blijven, en wil je weinig risico lopen met je inleg, dan kun je waarschijnlijk het beste kiezen voor een ‘veilig’ beleggingsproduct zoals een staatsobligatiefonds. Mocht je wat meer risico durven lopen, dan kun je ook kiezen voor een goedkoop, degelijk aandelenfonds, zoals het Achmea Wereld Aandelenfonds.

Lees de actievoorwaarden van Centraal Beheer hier.

Bonus voor nieuwe beleggers bij ABN AMRO

ABN AMRO doet er nog een schepje bovenop, en biedt een welkomstbonus van €75 voor nieuwe beleggers. Deze actie loopt van 11 januari 2021 tot en met 31 maart 2021.

Om deze bonus te kunnen krijgen moet je allereerst een Begeleid Beleggen of Zelf Beleggen rekening bij de bank openen. Let hierbij op: Om een beleggingsrekening te kunnen openen moet je ook een betaalrekening bij ABN AMRO hebben of openen. Dit kan extra kosten met zich meebrengen.

Na het openen van de rekening dien je gebruik te maken van een periodieke inleg naar de beleggingsrekening. Minimaal €150 per keer, voor tenminste 4 achtereenvolgende maanden. In totaal moet je dus €600 inleggen om de bonus van €75 te ontvangen.

Na deze periode kun je de beleggingsrekening eventueel weer sluiten. Mocht je echter tevreden zijn met het platform, dan is ABN AMRO zeker geen slechte keuze voor je lange termijn beleggingen. Bij de grootbank kun je gebruik maken van één van de beste en goedkoopste indexfondsen van Nederland. Zoek hiervoor in de fondsenlijst van ABN AMRO naar het Northern Trust World Custom ESG Equity indexfonds.

Lees de actievoorwaarden van ABN AMRO hier.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *