Disclaimer

Algemeen

De artikelen en andere teksten op FIREblog.nl zijn enkel bedoeld als educatie en informatievoorziening. De schrijvers op het blog zijn geen financiële adviseurs en accepteren dan ook geen verantwoordelijkheid voor eventuele onstane schade door het lezen of opvolgen van de adviezen en informatie op FIREblog.nl. De artikelen zijn niet bedoeld als persoonlijk advies, en betreffen vaak enkel de mening van de schrijver op het blog. De informatie op FIREblog.nl wordt waar mogelijk op correctheid gecontroleerd, maar de schrijvers zijn niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden of missende informatie in de teksten. Daarnaast kan het voorkomen dat informatie op FIREblog.nl verouderd is. Controleer altijd of vermeldde productinformatie nog actueel is op de website van de aanbieder.

Mocht je behoefte hebben aan een persoonlijk advies voor financiën of beleggingen, neem dan contact op met een professioneel adviseur.

Affiliate marketing en partners

FIREblog.nl is een onafhankelijke website. Het kan echter voorkomen dat er producten of diensten in de artikelen worden aangeraden. Producten of diensten worden alleen aangeraden als de schrijver van het artikel hier persoonlijk volledig achter staat of er goede ervaringen mee heeft. In geen geval zal dit gedaan worden in opdracht van een aanbieder van het betreffende product of dienst.

FIREblog.nl maakt gebruik van affiliate marketing. Hierdoor kan de website een vergoeding krijgen wanneer je via een link op FIREblog.nl overgaat tot aanschaf bij een op het affiliate marketing netwerk aangesloten partij. Dit kost de gebruiker van de website niets extra.

Reacties

Het is mogelijk reacties onder de artikelen op FIREblog.nl achter te laten. Deze reacties kunnen ten alle tijden worden verwijderd of aangepast door de beheerders van de website. Nieuwe reacties die, naar de mening van FIREblog.nl, niet gepast zijn kunnen geweigerd worden. Over het moderatiebeleid op FIREblog.nl kan niet gecorrespondeerd worden.

Privacy

De Privacy Policy van FIREblog.nl vind je hier.